Programma

Ontdek tijdens Manor Green Days alles wat je nodig hebt voor een prachtige tuin, gepresenteerd door Luyckx Jose bv, ontdek het kinderdorp vol activiteiten, geniet van heerlijke momenten op het terras, bewonder de prachtige tuinen en maak kennis met de verschillende paardenrassen in de fokkerij. Zaterdag biedt professionals de kans om demonstraties bij te wonen en boeiende seminaries te volgen.

Wenst u verdere informatie?

Programma soon online!

- RANDANIMATIE -

Tuin

De Manor Green Days staan in teken van de tuinliefhebber en de tuinaannemer. Daarom verzorgt Luyckx jose bv het hele weekend lang verschillende demo's met machines voor tuinaanleg, onderhoud en renovatie. Een ruim merken aanbod, van sproeiers tot accugereedschap, als robotmaaiers tot tractoren. 

zaterdag en zondag doorlopend van 10.00 tot 18.00

Food & Drinks

Op de verschillende plaatsen kan je genieten van een hapje en een drankje. Er is een wijnbar met tapas, een bistro met lekkere gerechten gepresenteerd door catering Ma Kwizien en een gezellig koffie/theehuis.zaterdag en zondag 
vanaf 11.00 


Classic Pullers

Op zaterdag vertrekken meer dan 30 oude traktoren voor een rit doorheen vlaamse velden. Bij aankomst kunnen de bezoekers deze stallen rossen van dichtbij bewonderen.
aankomst zaterdag 
omstreeks 13.00

Roofvogelshow

Kom langs en dompel jezelf onder in de schoonheid van de natuur, ontdek samen met ons 
de fascinatie van de spectaculaire vogeldemonstraties.

zondag om 15.00 en om 17.00

Iets met paarden

Ruiters van Flanders Working Equitation geven een demo waarbij vertrouwen, gehoorzaamheid en wendbaarheid van paarden centraal staan.

zondag om 14.00 en om 16.00


kinderanimatie

Voor de kleinsten onder ons is er een kinderdorp met springkasteel, pony's, clowns, .....


zondag van 13.00 tot 18.00

Cars

Niet alleen tuin- maar ook autoliefhebbers kunnen hun ogen de kost geven op de Manor Green Days. meer dan 60 drivers van oldtimers en jonge supercars rijden de exclusieve Manor Green Road.


aankomst zaterdag 
omstreeks 17.00